miercuri, mai 8, 2024

Turneul demonstrativ World Tennis Thailand Championship cîştigat de Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat turneul demonstrativ World Tennis Thailand Championship, de la Hua Hin, după ce a învins-o, duminică, în finală, pe Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-2, 6-3.

Halep a confirmat jocul bun din semifinale şi s-a impus în faţa celei de-a patra jucătoare din lume în doar 61 de minute.

Simona Halep are 5-1 în meciurile directe cu Pliskova, singura victorie a cehoaicei venind în Fed Cup, victoria de la Hua Hin nefiind luată în calcul.

În semifinale, Halep a învins-o pe britanica Johanna Konta (9 WTA) cu 6-3, 6-3, iar Pliskova a trecut de Jelena Ostapenko (Letonia/locul 7 WTA), câştigătoarea ediţiei din acest an a turneului de la Roland Garros, cu 6-1, 6-4.

În finala mică se vor înfrunta Konta şi Ostapenko. Halep va debuta în sezonul competiţional 2018 la turneul de la Shenzhen (China), care va debuta pe 31 decembrie şi va fi dotat cu premii totale de 626.750 dolari.

 

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

Turcia. Faimoasa biserică bizantină Chora transformată în moschee

Turcia a transformat emblematica biserică Chora, din Istanbul într-o moschee, conform presei turcești. După transformarea Hagia Sofia într-o moschee,...

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.