luni, mai 6, 2024

Minerul care a fost lovit de către consilierul lui Erdogan, bătut, amendat și pedepsit cu zece luni închisoare sub acuzația ,,daune proprietății publice

Erdal Kocabıyık este unul din minerii care a scăpat cu viață din tragicul eveniment din 2014 de la Soma, unde au murit 301 de mineri. A doua zi după tragicul eveniment, și-a făcut prezența și Erdogan, întâmpinat cu proteste. Erdal Kocabıyık, unul dintre protestari, a fost lovit dur de către consilierul lui Erdogan, Yusuf Yerkel .

În momentul protestelor, cetățeanul turc Erdal Kocabıyık, a fost răpus la pământ de către forțele de ordine. Văzându-l la pământ și neputincios, Yusuf Yerkel a venit și a început să-l lovească bestial.După acest episod de cruzime, minerul protestatar, mai întâi a fost amendat cu 631 de lire sub acuzația că a lovit mașina de securitate a fostului prim ministru Erdogan. După lovituri și amendă, minerul turc a primit și zece luni de închisoare sub acuzația de ,,daune asupra proprietăților publice”.

Consilierul lui Erdogan, Yusuf Yerkel, și-a scos certificat medical pentru că-l durea piciorul de la lovuturile aplicate minerului de la Soma.


 

 

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.