joi, mai 2, 2024

Campionatele Europene de haltere pentru juniori și Under-23 de la Durres (Albania)

Loredana Toma a cucerit trei medalii de aur la Europenele Under-23

Sportiva română Loredana Elena Toma a cucerit trei medalii de aur, miercuri, la categoria 63 kg, secțiunea tineret, la Campionatele Europene de haltere pentru juniori și Under-23 de la Durres (Albania). Toma s-a impus la smuls cu 106 kg (a ratat ultima tentativă, la 110 kg), în fața rusoaicei Ksenia Maksimova, 100 kg. Bianca Mihaela Ioniță a ocupat locul 5, cu 86 kg.

La aruncat, Toma a reușit 130 kg, la mare diferență de a doua clasată, Maksimova, care a avut 115 kg. Ioniță s-a clasat pe 4, cu 111 kg.

La total, românca a câștigat cu 236 kg, Maksimova fiind a doua, cu 215 kg. Ioniță s-a clasat pe 5, cu 197 kg.

Tot miercuri, Florina Hulpan a câștigat două medalii de aur și una de bronz, în limitele categoriei 63 kg, la secțiunea juniori.

Bilanțul României a ajuns la 11 medalii de aur, 4 de argint și 3 de bronz, dintre care 2-0-1 la juniori și 9-4-2 la U-23.

Miercuri seara vor evolua la categoria 77 kg Under-23 doi halterofili români, Doru Ilie Stoian și Florin Cătălin Bejenariu Carp.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Dezvăluiri șocante despre dezastru din Turcia! Pacienți de la ATI lăsați să moară într-un spital în urma cutremurelor din 6 februarie

Jurnalistul T24, Gökçer Tahincioğlu a scris, joi, despre moartea pacienților de terapie intensivă de la Spitalul de Stat Kırıkhan, care nu a fost avariat de cutremur.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.