miercuri, mai 1, 2024

Corespondentul BBC a plecat la Ankara pentru un reportaj. În schimb, i s-a dat un stick USB : ,,Avem noi unul făcut”

Corespondentul BBC  a vrut să realizeze un reportaj cu un oficial al statului turc la Ankara. Corespondentul a primit un Stik USB, după care i s-a zis că ,,Reportajul l-am făcut noi”.

Corespondentul BBC Mark Lowen, a scris  pe adresa sa de Twitter, că un coleg al său (corespondent BBC) a plecat să realizeze un reportaj cu un oficial al statului  la Ankara.  Jurnalistul nu a apucat să facă nici un reportaj.

Un reprezentant al  guvernului  turc i-a dat corspondentului BBC un stik de memorie , după care i s-a spus: ,,Reportajul l-am făcut noi”

Mark Lowen a distribuit acest caz sub titlul ,, Jurnalismul în Turcia” precizând următoarele: ,,Colegul meu pleacă să se 

întâlnescă cu un oficial al statului de la Ankara. Secretara i-a dat un memory stick după care îi spune ,,Am făcut noi reportajul”.

În  postările sale de pe adresa sa de Twitter, nu s-a precizat numele persoanei care i-a dat acel memory stick.


 

 

 

 

Dezvăluiri șocante despre dezastru din Turcia! Pacienți de la ATI lăsați să moară într-un spital în urma cutremurelor din 6 februarie

Jurnalistul T24, Gökçer Tahincioğlu a scris, joi, despre moartea pacienților de terapie intensivă de la Spitalul de Stat Kırıkhan, care nu a fost avariat de cutremur.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Amnesty criticat că a ignorat situația dificilă a membrilor Mișcării Gülen

În noul raport, care evidențiază consecințele îngrozitoare ale escaladării conflictelor și defalcării dreptului internațional în întreaga lume, tratează diverse probleme juridice în secțiunea sa din Turcia, de la detenții ilegale la libertatea de exprimare.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.