joi, octombrie 17, 2024

Dezvaluiri legate de personajul Mehdi Harati, aflat pe o lista a teroristilor

Mehdi Harati, persoana cunoscută prin gestul surprins intr-o fotografie (l-a sarutat ostentativ pe Erdogan pe frunte!) se află pe lista de înștiințare publicată de Arabia Saudită,Bahrein, Emiratele Arabe și Egipt, prin care 59 de persoane și 12 organizații din Katar sunt acuzate că au legătură cu terorismul.

Acest anunț a fost făcut public de Arabia Saudită, Emiratele Arabe, Bahrein și Egipt in legatura cu recenta criza qatareza.

59 de persoane și 12 organizații din Qatar sunt acuzate că ar avea o legătură cu terorismul. Agenția de presă a precizat că Yusuf el Karadavi, politician islamist, se află și el pe acestă listă publicată. De asemenea ,una din persoanele pesoanele care sunt acuzate de legături teroriste, este și Mehdi Harati.Acesta a devnit cunoscut prin gestul său imortalizat de o fotografie, pe cand il saruta pe frunte pe președintele Erdogan, în timpul unei vizite pe care acesta o facea răniților din Mavi Marmara.

Conducerea de la Doha este acuzată de cele patru țări arabe că nu și-ar fi îndeplinit obligațiile privind lupta împotriva terorismului și extremismului, blocarea surselor de finanțare a terorismului și gestionarea lucrărilor desfășurate în scopul purificarii societatii prin lupta cu ideologii extremiste.

În anunțul publicat este menționata legatura persoanelor și a organizațiilor care sunt acuzate de terorism cu statul Qatar. Conform anunțului denuntator care apartine tarilor aravbe ce intra in conflict cu Statul Qatar, în zilele următoare se vor publica numele acestor persoane și al organizațiilor, intr-un denunt largit si complet.

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat unui om de știință turc de origine armeană

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat lui Daron Acemoglu, Simon Johnson și James A. Robinson.

Cazurile îngrozitoare de femicid din Turcia. Erdogan promite înăsprirea legii

Violența împotriva femeilor este o crimă larg răspândită în Turcia - cu aproape 300 de femei ucise în acest an, însă partidul AKP, aflat la guvernare, nu vede siguranța femeilor ca o prioritate politică.

Cazurile continuă în Turcia. Și-a împușcat soția și cei 4 copii, apoi s-a sinucis

Biroul guvernatorului Gaziantep a declarat că Ahmet Demir și-a ucis mai întâi soția și cei patru copii cu o armă de foc, apoi s-a sinucis.

Boicot Israel: Sancțiuni pentru politicienii din partidul lui Erdogan, după participarea la deschiderea Burger King

Mai mulți primari și oficial ai Partidului Justiție și Dezvoltare (AKP), din provincia Rize, de la malul Mării Neagre, au fost trimiși la consiliul de disciplină al partidului după ce au participat la ceremonia de deschidere a unui nou Burger King în oraș.

Erdogan vizită în Albania și Serbia. Inaugurarea a Marii Moschei din Tirana, cea mai mare din Balcani

Erdogan urmează să inaugureze, joi, în Albania, Marea Moschee din Tirana. Cea mai mare moschee din Balcani, construcția finanțată de Turcia.