marți, mai 7, 2024

Medici specialişti, victime ale prigoanei împotriva Mişcării Hizmet. Policlinică închisă.

Singurul medic specialist a fost reținut în urma persecuţiilor sociale multiple făcute de guvernului turc împotriva Mișcării Hizmet.

Medicul specialist din Policlinica de Endocrinologie a Spitalului de Cercetare și Educație a Universității Sakarya, Feyzi Gökosmanoğlu, a fost reținut în urma perecuţiilor discreţionare cunosute în limbajul zilnic drept “vânătoare de vrăjitoare 2 aşadar o vânare discreţionară a unor vinovaţi imaginari după sistemul cunoscut din Evul mediu.

Gökosmanoğlu, era singurul medic specialist (endocrinolog) din Spitatalele de stat.

Odată cu arestarea sa, Policlinica de Ednocrinologie a Spitalului de Cercetare și Educație a Universității Sakarya s-a închis.

Mai înainte, medicul specialist, Prof. Dr Mehmet Çölbay, din policlinica Endocrinologie a Spitalului de Cercetare și Educație a Universității Sakarya a fost arestat și el, tot în urma aceleiaşi operațiuni cu tentă de paranoia. Acum în spitalele de stat din Provincia Sakarya nu mai există niciun medic specialist endocrinololog. Din ziua reținerii ultimului medic specialist, Feyzi Gökosmanoğlu, în listele medicilor care lucrează de pe pagina web a instituției se menționează că Policlinica de Endocrinologie este închisă.

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.