sâmbătă, aprilie 10, 2021

6 psihologi care au analizat starea psihică a lui Erdoğan: PREZINTĂ TULBURARE DE PERSONALITATE NARCİSİSTĂ

Faptul că președintele Republicii Turcia, Tayyip Erdoğan, spune în mod deschis minciuni la toate mitingurile și cuvântările sale în fața mulțimii, distorsionează realitățile sau ține discursuri ce degenerează în accese de furie, din când în când, atrage atenția tuturor, drept pentru care psihologii, în raportul lor de analiză, i-au pus diagnosticul de tulburare de personalitate narcisistă.

Minciunile și gafele lui Erdoğan din ultimele zile constituie subiect de dezbatere în partidele de opoziție. Conform unei știri publicate în Gazete Duvar, Kemal Kılıçdaroğlu, președintele general al CHP (Partidul Republican al Poporului), principalul partid de opoziție, a solicitat unor psihologi un studiu de specialitate pe această temă.

După cum afirmă un apropiat al lui Kılıçdaroğlu, CHP a solicitat un studiu de caz în ceea ce privește starea afectivă a lui Erdoğan. Din relatările aceleiași surse, președintele general al CHP, care, acum trei ani, a apelat la 6 psihologi specialiști renumiți în Turcia pentru a analiza personalitatea lui Erdoğan, a ținut un briefing în legătură cu starea emoțională a lui Erdoğan. La acest briefing, psihologii au prezentat concluziile studiului, enumerând explicit manifestările de bază ale ”tulburării de personalitate narcisistă”:

”Particularitatea cea mai însemnată a tulburării de personalitate narcisistă constă în faptul că persoanele respective se cred superioare tuturor. Aceste persoane așteaptă în permanență să fie admirate și doresc să îi domine întotdeauna pe ceilalți, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, devin isterice. Îi exploatează fără scrupule pe cei din jurul lor și nu au niciun fel de empatie. Dacă încerci să le sugerezi că au greșit, nu vor înțelege asta niciodată, ba chiar vor nega. Aceste persoane îi înjosesc foarte des pe cei din jurul lor și lucrul acesta le creează o mare satisfacție.”


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turcia: Deputatul pro-kurd internat la ATI, după ce a fost reținut

Proeminent apărător al drepturilor omului și deputatul pro-kurd, Ömer Faruk Gergerlioğlu a fost dus la spital după ce a preinfarct, la câteva ore după ce a fost reținut, conform presei turcești.

Turcia: Patru solicitanți de azil, extrădați după ce au protestat susținând Convenția de la Istanbul

Patru iranieni , solicitanți de azil, au fost deportați pe 6 aprilie pentru participarea la o demonstrație împotriva retragerii Turciei din Convenția...

Turcia a sechestrat averea unui ziarist din România. Necdet Celik:”Eu nu sunt terorist, sunt ziarist”

Autoritățile turc au sechestrat averea unui ziarist turc din România și a altor 205 de susținători ai clericului Fethullah Gulen, pentru “a prevenii finanțarea terorismului”.

Turcia:10 amirali reținuți pentru “mesaj subliminal de lovitură de stat”

Autoritățile turce au reținut 10 amirali în rezervă, sub acuzații de organizarea de grup infracționala, după ce au au semnat o declarație prin care afirmă importanța pentru securitatea turcă a Convenției de la Montreux menită să prevină militarizarea Mării Negre, conform Reuters.

Scenariu de film! Un deputat certat cu un afacerist pentru un teren aparținând statului

Un afacerist din provincia sud-estică Adiyaman a ajuns după gratii după ce un deputat din partidul lui Erdogan i-a propus să-i vândă un teren aparținând statului și situat în Ankara, conform DW.

Turcia: O femeie a decedat după întârzierea spitalizării, pe fondul creșterii cazurilor COVID-19

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat după ce a așteptat peste două săptămâni să fie internată în spital pentru tratamentul bolilor pulmonare, conform Ahval News.