luni, noiembrie 23, 2020

6 psihologi care au analizat starea psihică a lui Erdoğan: PREZINTĂ TULBURARE DE PERSONALITATE NARCİSİSTĂ

Faptul că președintele Republicii Turcia, Tayyip Erdoğan, spune în mod deschis minciuni la toate mitingurile și cuvântările sale în fața mulțimii, distorsionează realitățile sau ține discursuri ce degenerează în accese de furie, din când în când, atrage atenția tuturor, drept pentru care psihologii, în raportul lor de analiză, i-au pus diagnosticul de tulburare de personalitate narcisistă.

Minciunile și gafele lui Erdoğan din ultimele zile constituie subiect de dezbatere în partidele de opoziție. Conform unei știri publicate în Gazete Duvar, Kemal Kılıçdaroğlu, președintele general al CHP (Partidul Republican al Poporului), principalul partid de opoziție, a solicitat unor psihologi un studiu de specialitate pe această temă.

După cum afirmă un apropiat al lui Kılıçdaroğlu, CHP a solicitat un studiu de caz în ceea ce privește starea afectivă a lui Erdoğan. Din relatările aceleiași surse, președintele general al CHP, care, acum trei ani, a apelat la 6 psihologi specialiști renumiți în Turcia pentru a analiza personalitatea lui Erdoğan, a ținut un briefing în legătură cu starea emoțională a lui Erdoğan. La acest briefing, psihologii au prezentat concluziile studiului, enumerând explicit manifestările de bază ale ”tulburării de personalitate narcisistă”:

”Particularitatea cea mai însemnată a tulburării de personalitate narcisistă constă în faptul că persoanele respective se cred superioare tuturor. Aceste persoane așteaptă în permanență să fie admirate și doresc să îi domine întotdeauna pe ceilalți, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, devin isterice. Îi exploatează fără scrupule pe cei din jurul lor și nu au niciun fel de empatie. Dacă încerci să le sugerezi că au greșit, nu vor înțelege asta niciodată, ba chiar vor nega. Aceste persoane îi înjosesc foarte des pe cei din jurul lor și lucrul acesta le creează o mare satisfacție.”


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povestea unui profesor turc care a trebuit să se mute în 4 țări ca să evite extrădarea

Un profesor turc care predă în Libia a povestit despre experiențele sale după puciul eșuat din 15 iulie 2016, de când s-a mutat în patru țări diferite pentru a evita extrădarea în Turcia.

Turcia: Peste 4 milioane de tineri nu au acces la educație

Peste patru milioane de tineri nu au acces la educația în Turcia, după ce guvernul turc a decis închiderea școlile până la sfârșitul anului, a declarat Feray Aytekin Aydoğan, președintele sindicatului turc Eğitim-Sen, citat de Duvar English.

Erdogan vrea Turcia în UE: ”Ne gândim să ne construim viitorul împreună”

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a afirmat că vrea Turcia în Europa și a cerut UE să-și țină promisiunile,

Turcia: Tânără paralizată condamnată la 6 ani închisoare pentru terorism

O tânără a fost condamnată la șase ani, trei luni de închisoare pentru presupusa apartenență la o organizație teroristă, în ciuda faptului are mâinile și picioarelor paralizate de la naștere.

COVID-19: Turcia închide școlile și introduce carantina de seară la nivel național

Turcia a închis școlile și a introdus carantină la nivel național de la ora 20:00 până la 10 dimineața, conform declarațiilor președintelui Recep Tayyip Erdoğan.

COVID-19: Turcia trece printr-o perioadă de „contagiune în masă”

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a declarat, pe 18 noiembrie, că Turcia trece acum printr-o perioadă de „contagiune în masă”

Constănțean dispărut de 8 luni. Soția turcoaică din Istanbul face un apel disperat

O turcoaică din Istanbul face un apel disperat pentru a-și găsi soțul român, despre care nu a mai auzit nimic de 8 luni, după ce s-a întors în România, relatează Romanya Haber.

63.000 de persoane urmărite penal pentru că l-ar fi insultat pe Erdoğan

63.041 de persoane au fost acuzate de insultarea președintelui începând cu 2014, de când Recep Tayyip Erdoğan a fost ales, potrivit unui raport al unui deputat de opoziție, citat de Turkish Minutes.