Zaman Romania

Turcia: Un primar a construit un “Club de bârfă”, apoi l-a acoperit cu prelata

Un primar a construit un „Club de Bârfă” într-un parc din centrul orașului, dar acesta a fost repede acoperit cu prelată după reacțiile unui jurnalist, a infomat Gazete Duvar.

Primarul Savcı Sayan din provincia estică Ağrı a construit un „Club Bârfă” într-un parc din centrul orașului, ceea ce adus la o dispută, urmând ca “clubul” să fie închis.

Cunoscutul jurnalist Ismail Saymaz a scris despre noua construcție pe Twitter, apoi primarul Sayan l-a acuzat pe jurnalist de calomnie și l-a amenințat că va lua măsuri legale împotriva sa.

Primarul a susținut că noua construcție a fost  acoperită cu prelată din cauză că expresia  „Club de bărfă” era scrisă pe peretele exterior.

Jurnalistul Saymaz a răspuns publicând un videoclip anterior cu Sayan vorbind despre planurile sale de a înființa un “Club de bârfă”.

https://twitter.com/memlekettv/status/1212433529625305089?s=20

„Vom renunța la bârfe. Am un club făcut în parc. În club, voi lăsa trei sau patru scaune și trei sau patru pachete de țigări. Pe partea din față o să scriu „Gossip Club”. Cei care doresc să bârfească, vă rugăm să o faceți aici, nu stricați seninătatea orașului. Cine vrea să bârfească, poate să o facă aici, bea ceai, fumează țigări. Orașul nu poate obține nimic cu bârfe „, a spus Sayan în videoclip.