Zaman Romania

Turcia: Scrisoare de după gratii către pisica lui

Fostul directorul al unui canal de știri de stat turcesc a scris o scrisoare către pisica lui, Mia, în timp ce el  se află după gratii sub acuzații de terorism.

Una dintre fiicele lui Ahmet Boken a postat pe rețelele de socializare imagini cu scrisoarea primită de la tatăl său  către noul animal de companie al familiei, pisica Mia.

“Ați mai văzut o astfel de scrisoare?” a adăugat Esma Boken, lângă imaginile cu scrisoarea tatălui.

“Nu ne cunoaștem pentru că ești adusă acasă în lipsa mea, dar eu știu totul despre tine pentru că fetele mele mi-au povestit multe. Tu nu mi-ai scris mie nici o scrisoare, așa că am vrut să îți scriu eu. Bun venit în familia noastră! Le-ai bucurat pe fete în lipsa mea. Chiar dacă nu ne cunoaștem, te iubesc. Te rog, nu le zgâria pe fetele mele și nu le supăra. Ai grijă ca fetele să te îngrijească bine și arătă-ți  iubirea cu mult :Miau! […]Sper că te-am desenat bine!” a scris jurnalistul în scrisoare.

Ahmet Boken a fost director al TRT HABER, un canal de știri, care în perioada în care el era  la conducere,  a avut cel mai mare rating. 

Boken a fost arestat imediat după puciul eșuat pentru apartenența la organizație teroristă, urmând să fie plasat în penitenciarul Sincan, din Ankara și condamnat la 9 ani și 9 luni.

ISMAIL S./BUCUREȘTI