Zaman Romania

TURCİA: După naştere, o mamă este aşteptată de poliţişti pentru a fi arestată

Termenul genocid începe să fie tot mai des folosit referitor la prigoana declanşată împotriva simpatizanţilor mişcării Hizmet.

Termenul „genocid ,” folosit pentru a exprima prigoana împotriva Hizmet.

 

Termenul de genocid (termen creat în 1944 de juristul polonez Rafael Lemkin pentru a denumi „practica exterminării națiunilor și a grupurilor etnice”); reprezintă exterminarea intenționată (deliberată) a unei comunități (a unor grupuri) naționale, etnice, rasiale sau religioase, constituind o crimă împotriva umanității.

Iată alte fapte reprobabile realizate de soldaţii turci respectând ordinele preşedintelui ţării, Erdogan: În provincia Antalya politţiştii așteaptă la ușa spitalului să aresteze o mamă care se află în sala de naștere.Soțul femeii se află în arest.

Fadime Günay a născut la Spitalul Privat Bașkent din orașul Alanya (Județul Antalya). Sub motivul că trebuieinterogată, polițiștii au descins la spital. Poliţiştii s-au postat la uşa spitalului pentru a aresta femeia care se afla în sala de naștere, polițiștii au început să aștepte la ușa spitalului.

Conform revendicărilor, polițiștii au făcut presiuni asupra doctorilor pentru a externa-o repede, de dimineață. Femeia din sala de naștere, bebelușul și bunica așteaptă deznădăjduiţi, arestarea.Soțul femeii a fost reținut după operațiunea represivă, așa zisa ,,vânătoare de vrăjitoare”.

Familia așteaptă ca Organizațiile pentru Drepturile Omului, avocații și politicienii să ridice vocea. Tentativa de reținere întâmplată în Alanya a devenit virală pe rețelele de socializare. Dacă nu se anulează decizia de reținere, femeia va fi arestată și bebelușul de o zi va rămâne fără mamă!