Zaman Romania

Parcul Izvor se va transforma într-o lume de basm

În perioada 20-22 octombrie, Parcul Izvor se va transforma într-o lume de basm, cu decoruri de poveste la LollyBoom 2017 ediția București.

În perioada 20-22 octombrie, Parcul Izvor se va transforma într-o lume de basm, cu decoruri de poveste la LollyBoom 2017 ediția București. Pentru un întreg weekend de aventură, distracție și relaxare participanții vor avea ocazia să exploateze diferite zone. Mai exact, peste 2000 de ateliere creative atât pentru copii, cât și pentru adulți, spectacole la scenă pe tot parcursul festivalului, ridicări cu balon cu aer cald, proiecții de filme, video mapping, facepainting, escaladă și multe alte activități vor creiona experiența acestei ediții.

Distracția, relaxarea, voia bună sunt la ele acasă. Accesul în cadrul festivalului este GRATUIT. Pe ritmurile muzicale ale DJ-ilor ești așteptat să-ți creionezi un weekend minunat cu multe surprize.

Dacă vrei să-ți aduci aminte cum timpul zbura fără nicio grijă când erai copil, să te relaxezi în timp ce savurezi o cafea, băuturi, gustări delicioase, să dansezi și să cânți, să vizionezi o piesă de teatru sau un film, un spectacol de magie, să-ți faci poze printre decorurile festivalului, să te joci sau să întreprinzi o mulțime de alte activități, LollyBoom 2017 ediția București este locul de unde nu ai voie să lipsești.