Zaman Romania

ISB găzduiește a 14-a ediție a Lumina Football Cup Junior

International School of Bucharest are deosebita plăcere de a vă invita la a 14-a ediție a Lumina Football Cup Junior (U9/U11/U13) ce se va desfășura la sediul școlii noastre din Șos Gara Cățelu, Nr. 1R, Sector 3, București, pe 19 și 20 Mai. Festivitatea de deschidere va avea loc Vineri, 19 mai la ora 15.30 la școală.

A 14-a ediție a Lumina Football Cup este o competiție organizată de Lumina Instituții de Învățământ împreună cu Federația Română de Fotbal care s-a alăturat cu logo-ul “Împreună suntem Fotbalul”. Scopul acestei manifestări sportive de amploare este de a promova sportul și un stil de viață sănătos în rândul copiilor și adolescenților.

Mulțumim celor 17 școli internaționale și românești care s-au înscris in competițiile Lumina Football Cup Senior ce a avut loc la școală pe 12 și 13 mai și Lumina Football Cup Junior ce va avea loc weekend-ul acesta.

23 de echipe de seniori și 41 de echipe de juniori, de băieți și de fete s-au înscris în competiție. Felicitări excepționalelor noastre echipe de seniori pentru rezultatele deosebite obținute weekend-ul trecut. Echipele U14 și U16 băieți au câștigat locul 1, iar echipa U14 fete a obținut locul 3. Trofeele Cel mai bun portar U14, Cel mai bun marcator U14,  Cel mai bun jucător, Cel mai bun portar U16, Cel mai bun marcator U16 au fost acordate sportivilor ISB.

Așteptăm cu nerăbdare competiția juniorilor de la sfârșitul săptămânii și le dorim tuturor participanților mult succes.