Zaman Romania

Elevi români-recompensați cu premiile Duke of Edinburgh Bronze Award

Mai mulți elevi români vor fi recompensați miercuri, 7 decembrie, cu Premiile Duke of Edinburgh Bronze Award, de către președintele acestei organizații în România, Dl. Shajjad Rizvi. Evenimentul va avea loc pe 7 decembrie, la ora 18.30 , la Willbrook Platinum Business Center , cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate în România a International School of Bucharest (ISB).

Cu acest prilej, vor fi trecuți în revistă cei 20 de ani care au trecut de la înființarea ISB, momente cheie din povestea de succes a școlii, dar și surpize pregătite pentru această ocazie, ca de exemplu Mannequin Challenge, video filmat la școală chiar zilele acestea.

După acordarea Premiilor Duke of Edinburgh Bronze Award, va urma ISB Awards Ceremony, în cadrul căreia vor fi premiați membri ai comunității noastre, care au susținut în mod constant școala , dar și numeroși prieteni ai ISB.

Muzica bună va fi asigurată de trupa de rock a școlii, iar mâncarea pentru eveniment va fi pregătită chiar de Chef Foa. Invitații noștri vor putea admira și o expoziție de artă ce cuprinde lucrările excepționale ale elevilor noștri.

The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul mondial al programelor de dezvoltare personală pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani. Susţinut de Familia Regală Britanică cu ASR Prinţul Philip ca Patron Global, Award-ul este acum accesibil tinerilor din România sub patronajul naţional al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României.

International School of Bucharest este o şcoală internaţională fondată în anul 1996, unde învaţă acum peste 800 de elevi din peste 40 de ţări din lume , cu vârste cuprinse între 2.5 şi 19 ani. International School of Bucharest urmează programa naţională a Marii Britanii. ISB este autorizată de Ministerul Educaţiei din România şi este centru de examinare Cambridge din anul 2001. International School of Bucharest este acreditată de Consiliul Şcolilor

Internaţionale (Council of International School –CIS) şi este membru al Consiliului Şcolilor Britanice Internaţionale (COBIS) din Octombrie 2013.

(comunicat ISB)