Zaman Romania

A murit actriţa Stela Popescu

Stela Popescu a murit joi după-amiază. Avea 82 de ani. Vineri dimineață, a fost dusă la INML În jurul prânzului va fi preluată și o să fie dusă la Teatrul Constantin Tănase.

Sâmbătă o sa fie dusă la Mânastirea Cernica și va fi înmormântată duminică. Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actriţe din România avea 82 de ani, iar ultimele 6 decenii şi le-a petrecut în lumina reflectoarelor.

A fost găsită fără suflare de către fiica sa adoptivă. „S-a rupt ceva în noi”, a spus, cu vocea gâtuită de emoţie, Alexandru Arşinel, cel cu care a împărţit scena zeci de ani şi alături de care a creat momente de teatru memorabile.

Stela Popescu: Viața este extraordinar de frumoasă, indiferent ce ți se întâmplă. Cu bune și cu rele, viața este extraordinară Stela Popescu, o viață dedicată comediei. Frumoasa basarabeancă a făcut istorie în teatrul şi filmul românesc Stela Popescu, ultimul interviu pentru TVR Artiștii deplâng moartea actriței Stela Popescu.

Oana Sârbu: „E ca și cum simți că dispare o planetă. Cum să dispară o planetă?” Stela Popescu a murit. Actrița ar fi împlinit luna viitoare 82 de ani